Anlægsgartner i Kolding og hele Danmark | Birkkjærs Nyanlægning & Havevedligeholdelse

Havedesign

Havedesign og rådgivning om have og grønne arealer

​Søger du inspiration til havedesign eller rådgivning om have og grønne arealer, så er Birkkjærs Nyanlægning klar med professionel hjælp til at føre dine havedrømme ud i livet. Vi tilbyder rådgivning om have og grønne arealer samt etablering af nyt havedesign til private, institutioner og boligselskaber med mere.

Nyt havedesign gør det uønskede smukt

Hvis du lige har bygget nyt hus i Kolding, Fredericia eller omegn, er vi klar til at tilbyde vores hjælp med et spændende havedesign. Dette havedesign kan også tage hensyn til steder i haven, der ikke er helt som ønsket. Faktisk kan det rette havedesign ændre det uønskede sted til noget smukt og kreativt. Det kan også være, at der er et eller andet, som springer dig i øjnene, hver gang du er i haven. Men benyt vores rådgivning om have og grønne arealer, så du kan få et nyt havedesign og lige netop den have, som du drømmer om.

Rådgivning om have og grønne arealer i nyt og gammelt byggeri

​I forhold til rådgivning om have og grønne arealer tilbyder vi alt fra konsulenthjælp til dig, som er gået lidt i stå i dit haveprojekt, til totalløsninger, hvor vi tager os af hele projektet fra drømme og tanker til det færdige og smukke resultat. Hvad enten det er rådgivning om have og grønne arealer i et ældre byggeri eller til en helt ny grund, hvor byggemaskinerne har hærget og sat deres præg, så er vi her for dig.

Få et godt tilbud på et spændende havedesign eller på rådgivning om have og grønne arealer ved at ringe på telefon 61 65 78 11.