Anlægsgartner i Kolding og hele Danmark | Birkkjærs Nyanlægning & Havevedligeholdelse

Træfældning og beskæring

Træfældning og beskæring af træer og buske

​Hvis du har brug for træfældning eller beskæring af træer og buske, så kontakt Birkkjærs Nyanlægning for eksperthjælp. Vi har mange års erfaring med vurdering af sygdomsramte træer og buske, og derved ved vi, om det er sikkert at lade træet stå, eller om der skal en kraftig beskæring eller en træfældning til.

En professionel træfældning forhindre skader

En vigtig del af træfældning, men også ved beskæring af træer og buske, er naturligvis sikkerhed. Det kan være, at vi skal tage flere arbejdsmetoder i brug for at få træet fældet. Hvis træet står tæt på bygninger, skal der startes med en topkapning og måske nedtagning med lift for ikke at lave skader på de nærliggende bygninger.

Vi har teknikken til at udføre en sikker træfældning, men der skal også tages hensyn ved en mere almindelig beskæring af træer og buske. Vi tilbyder i samme forbindelse at opskære til brænde, ligesom vi kan flise dine grene. Roden kan vi enten fjerne med en gravemaskine, eller vi kan rodfræse den, alt efter rodens størrelse.

Beskæring af træer og buske skaber smukke former

Ved beskæring af træer og buske sikrer du dig, at du får de bedste og sundeste grobetingelser samt muligheden for den smukkeste form og vækst i fremtiden.

Ring i dag på telefon 61 65 78 11 og få et godt tilbud på enten træfældning eller beskæring af træer og buske. Vi er altid klar til at yde den bedste service til dig.

Du kan også kontakte os på vores e-mail info@nyanlaegning.dk for en aftale om besigtigelse af din kommende træfældning eller beskæring af træer og buske.